Tuesday, June 12, 2007

AF5 DAH HABIS!

Salaam anak2 suma..

pakcik akan sambung menulis di blog ini:

btw, anak2 suma boleh baca posting dr arkib yg bakal jd 'sejarah gelak sakan' bila pakcik & anak2 suma baca balik!.. cuma mungkin ada link dlm posting tuh yg sudah 'hilang' dr internet.. apa2 pun TERIMA KASIH kpd suma anak2 yg sudi membaca posting2 pakcik meroyan selama dr 8 mac - 21 may 2007 yg lalu.. kpd suma pembaca, bebudak af5 & kaum keluarga mereka, sekiranya ada posting pakcik yg 'terover', pakcik seikhlasnya minta AMPUN+MAAF ZAHIR+BATIN [mcm nak raya plak!] dr ujung rambut sampai ujung kaki yer.. and GOOD LUCK to all bebudak af5 kat luar sana, semoga korang suma jd artis realiti-tv yg berkaliber lagi bijaksana :-)

Wassalam. Bye bye! Sekian. Tamat. End.